Steun de Paus

Een steunbetuiging aan paus Benedictus XVI.

Heilige Vader,

Een jaar terug toen U de eenheid van de katholieken bevorderde door de sancties tegen de bisschoppen van de Pius X Broederschap op te heffen, was U het doelwit van allen die de kerkelijke uitstraling in de wereld wilden afremmen. Ontevreden omdat de afbreuk van de Heilige Stoel niet bereikt is, lanceren dezelfde media die dagelijks de immoraliteit propageren, een nieuwe campagne om U met overdrijvingen te compromitteren en Uw reputatie te beschadigen met laster. Zij aarzelen niet om uw verleden en de reputatie van uw familie te besmeuren.

Zij weigeren om de bron van de misstappen aan te duiden : onzuiver en onzedelijk gedrag, onkuisheid en de ongeremde verspreiding daarvan via TV en internet. Enerzijds verdedigen zij de ontsporingen en anderzijds vallen ze paradoxaal over de uitzonderings gevallen onder de priesters die als eenheid samen het dichtst bij Christus staan. Samen tonen zij door hun engagement, dat wij allen geroepen zijn tot kuisheid al naar gelang onze specifieke staat van leven.

Ervan overtuigd dat zij enkel ageren om de boodschap van het Evangelie te ontkrachten en de Traditie van de Kerk te breken, trachten ze ook druk uit te oefenen om het celibaat ter discussie te stellen. Wij verzekeren U van onze gebeden voor uw missie en hopen dat zij U mogen helpen om de taak die God U heeft toevertrouwd, te volbrengen en om uw stem te laten klinken in een wereld die niet wil luisteren.

Onder teken de brief hier.

Deze brief brengt trouwe katholieken van alle richtingen bij elkaar, die de paus willen ondersteunen bij het media offensief dat is losgebroken. De organisatoren van deze webstek verzekeren discretie en garanderen dat de lijst alleen aan de Heilige Stoel zal worden aangeboden.

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie en getagged met . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s